Dra nytta av ett privatlån hos Privatlan Online

Flexibelt, privatlånet kan vara den perfekta lånelösningen. Upplev skräddarsydd finansiering anpassad till din budgetsituation.

Du sparar tid

Du behöver inte resa, för att boka tid, allt görs från bekvämligheten av din soffa

Du har information överallt, hela tiden

Säg adjö till tidsbrist! Att ta kredit online kan göras 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan och var du än vill

Du drar nytta av personlig support

Även hundratals kilometer bort, service räknas!

Villkoren för det personliga lånet

Vad är ett privatlån?

Beviljat av en bank eller en kreditorganisation kännetecknas det personliga lånet av sin flexibilitet såväl som av den frihet det erbjuder låntagaren. Denna typ av lån består i att göra en summa pengar tillgänglig för den senare som han kan använda som han vill.

Privatlånet är därför inte avsett att finansiera ett specifikt köp, vilket är fallet för den anvisade krediten. Kreditbeloppet kan användas både för att köpa konsumtionsvaror (hushållsapparater, datorutrustning, möbler, bil etc.) och tjänster av alla slag (utgifter relaterade till flytt, äktenskap, resor, studier etc.).

Det kan också hjälpa till med oväntade utgifter. Detta inkluderar till exempel skatter, en skilsmässa eller till och med sjukvårdskostnader.

Lånekalkylator

  Ursprunglig storlek  

Löptiden och räntan som är kopplad till det personliga lånet bestäms fritt av långivaren. Detsamma gäller storleken på de beviljade beloppen. Dessa är dock begränsade till 872 566 kr.

När det gäller varaktigheten kan den i allmänhet inte överstiga 84 månader eller 7 år. Räntan får inte överstiga ockerräntan, det vill säga den högsta lagstadgade räntan som kreditinstituten har rätt att ta ut när de beviljar lån. Detta beräknas om kvartalsvis av Banque de France och kan läsas i den officiella tidningen.

Beroende på etableringar kan även mer eller mindre betydande administrativa avgifter läggas till den totala kostnaden för privatlånet.

Innan du tar något lån rekommenderas det starkt att använda en simulator. Enkel, gratis och anonym, den personliga lånesimulatorn låter dig bättre bedöma din återbetalningsförmåga och inventera din situation på ett ögonblick.

För att använda det kan inget vara enklare! Allt du behöver göra är att välja önskat belopp genom att dra reglaget eller ange det direkt i rutan. När du är klar väljer du önskade månatliga betalningar och hänvisar sedan till simuleringssammanfattningen.

Du kommer att se fyra viktiga delar av information:

Det lånade kapitalet
APR
Det totala beloppet
Återbetalningens varaktighet.

Dessa kommer att fungera som underlag för dig att göra en jämförelse med andra kreditorganisationer. Vår personliga lånesimulator ger dig också en exakt uppfattning om den ränta du skulle behöva betala och det datum då din första månadsbetalning skulle ske. Observera att hos oss kommer det personliga lånet inte med några ansökningsavgifter.

För varje begäran om ett privatlån vars belopp är mindre än eller lika med 34 902 kr, måste låntagaren uppvisa en giltig identitetshandling samt bevis på adress. Utöver 34 902 kr måste han dessutom skicka in inkomstbevis (skattebesked, senaste pension eller lönebesked) för en utredning av sin solvens.

Därifrån har du möjlighet att göra en icke-bindande förfrågan med ett enkelt klick, efter att ha fyllt i vårt formulär.

Detta är ett lån med fast ränta som kan användas som du vill.
Lånesimuleringen och jämförelsen mellan olika erbjudanden är två viktiga steg innan åtagandet
Hos oss är det personliga lånet inte belagt med några administrationsavgifter.