Konsumentkredit på Privatlan

Planerar du att jobba, erbjuda en dator till din tonåring eller åka på en resa? Konsumentkredit, den idealiska lösningen för alla dina projekt, flexibel och anpassad till varje situation, gör att du kan utföra dem mycket enkelt. Så här fungerar det.

Du sparar tid

Du behöver inte resa, för att boka tid, allt görs från bekvämligheten av din soffa

Du har information överallt, hela tiden

Att ta kredit online kan göras 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan och var du än vill

Du drar nytta av personlig support

Även hundratals kilometer bort, service räknas!

Lånekalkylator

  Ursprunglig storlek  
Konsumentkredit: vad är det?

En “konsokredit” tecknas, som namnet antyder, för att förvärva konsumtionsvaror som möbler, hushållsapparater, datorutrustning etc. (exklusive bilar) eller finansiera ett projekt (arbete, semester etc.). Konsumentkrediter omfattar två former av lån

Ett lån med fast ränta (ingen förändring av räntan över tid) för att finansiera ett eller flera projekt. Låntagaren behöver inte motivera sina utgifter.

En kredit med justerbar ränta som låter dig frigöra de belopp du behöver allt eftersom, inom gränsen för det lånade beloppet (genom överföring, check eller med hjälp av ett bankkort med stöd av lånet).

Belopp och maximal varaktighet för en konsumentkredit

Sedan Lagardelagen från 2010 är det maximala beloppet som kan lånas under en konsumentkredit 872 566 kr. Lånets löptid får å sin sida inte vara kortare än 3 månader.

Den revolverande krediten tecknas för ett år och kan förnyas på förslag av långivaren. Dess maximala återbetalningstid är begränsad till:

36 månader för krediter under 34 902 kr
60 månader för lån över 34 902 kr .

Konsumentkreditsimulator: fördelarna

Innan du tar ett konsumtionslån är det bäst att göra en onlinesimulering för att jämföra de olika erbjudandena på marknaden. Med bara några klick har du en tydlig och objektiv bild av din återbetalningsförmåga och hur stor ränta som ska betalas. Det är enkelt, snabbt och utan förpliktelser!

Från 5817 kr till 407 197 kr, välj det belopp du vill låna, det för dina löptider samt återbetalningshastigheten. När din simulering har validerats fyller du i ett förfrågningsformulär och får ett omedelbart svar som innehåller viktig information:

APR
Det lånade kapitalet
Det totala beloppet
Återbetalningstiden.

Oavsett ditt projekt hjälper vi dig att göra det till verklighet med hjälp av en lämplig lösning som bäst möter dina finansieringsbehov.